Gastenverbijf Geestmolenhof

De rust en de charme van Geestmolenhof zal zeker ieder die op zoek is naar ontspanning of rust en vakantie in regio Leuven bekoren; de luxe, comfort en zelfstandigheid maakt het eveneens een geschikte plaats om te verblijven voor langere periodes of zakentrips.

Accommodatie

Rustig gelegen temidden van de Hagelandse velden bevindt zich Geestmolenhof, een gerestaureerde hoeve van het begin van de 19de eeuw. In de oude karrenschuur zijn er twee charmante en luxueuse gastenverblijven ondergebracht.

Elk gastenverblijf beschikt over een ingerichte keuken, een eethoek, een zithoek met houtkachel en TV, een afzondelijke badkamer, een slaapkamer op de eerste verdieping en een terras met prachtig zicht op een grote tuin. De keuken is volledig uitgerust om zowel uitgebreid te koken of om een een gezellige snack of slaatje te bereiden. Er is eveneens een barbecue beschikbaar voor de mooie zomeravonden. De slaapkamers staat een uiterst komfortabel dubbel bed, en indien gewenst kan steeds een kinderbedje bijgezet worden of kan er in de living een slaapbank bijgezet worden.

Geestmolenhof ligt in het hartje van het Hageland tussen Leuven en Aarschot. Met de wagen is men in 20 min in Leuven (12km) en op 30 min in Zaventem/Brussel.
Geestmolenhof is erg rustig gelegen temidden van de velden, via wandelpaden op 15 minuten van het Kasteel van Horst en de omliggende bossen en via een uitgestrekt net van wandel - en fietsroutes verbonden met andere hagelandse parels.
Geestmolenhof zelf heeft een prachtige tuin met verschillende grote eiken, zithoeken en terrassen.

De dagprijs hangt af van de totale lengte van het verblijf. De totale huurprijs kan met de reservatiemodule berekend worden.  Als algemene richtlijn geldt 50€/dag voor een verblijf van een maand of langer en 70€/dag voor een week of langer.  Voor langere periodes gelieve ons te kontacteren voor een prijsofferte.  Alle prijzen zijn bad- en bedlinnen, wekelijkse schoonmaak, internet, kosten en taxen inbegrepen.  Voor bijkomende inlichtingen gelieve bijkomende contactformulier te gebruiken.
Reserveer nu

Geestmolenhof kort samengevat

Reservatie gastenverblijf

Kies uw periode

  • Vandaag
  • Volzet
  • Aankomst en vertrekdatum
  • Geselecteerde periode

Prijsberekening

Kies uw aankomst en vertrekdatum

Gegevens

Uw verblijfsaccomodatie voor vrije tijd of werk in regio Leuven!