Uw verblijfsaccomodatie voor vrije tijd of werk in regio Leuven!

Rustig gelegen temidden van de Hagelandse velden bevindt zich Geestmolenhof, een gerestaureerde hoeve van het begin van de 19de eeuw. In de oude karrenschuur zijn er twee charmante en luxueuse gastenverblijven ondergebracht. De rust en de charme van Geestmolenhof zal zeker ieder die op zoek is naar ontspanning of rust en vakantie bekoren; de luxe, comfort en zelfstandigheid maakt het eveneens een geschikte plaats om te verblijven voor langere periodes of zakentrips.
Ontdek ons gastenverblijf
  • Vakantie

    Veel van onze gasten komen naar Geestmolenhof voor recreatieve doeleinde. Gewoon genieten van de tuin, wandelen of fietsen in het Hageland, golfen op het nabijgelegen golfterein, uitstapje naar Leuven of Brussel, of gewoon als uitvalsbasis voor het verkennen van heel Vlaanderen.
  • Business

    Met zijn universiteit (KULeuven), zijn hospitalen (Gasthuisberg, Pellenberg,...), internationaal bekende kenniscentra zoals Imec, bio-incubators en spin-offs is Leuven één van Europa's vooraanstaande centra voor innovatie en ondernemerschap. De vlotte verbinding met Zaventem en Leuven maakt Geestmolenhof daarom ook uitermate geschikt voor professionals die graag de efficientie van een business flat combineren met een ontspannen landelijke sfeer.
  • Prive

    Ook voor praktische problemen biedt Geestmolenhof een oplossing. Bijvoorbeeld als tijdelijke verblijfplaats tijdens verbouwingen in uw huis, of voor hen die zich in moeilijke persoonlijke periodes een poos willen herbronnen in een rustige omgeving. Ook voor familieleden die tijdens een langdurige behandeling van partner of kind in Gasthuisberg of Pellenberg in de buurt willen verblijven, biedt het een oplossing, evenals voor tijdens de revalidatieperiode na de behandeling.